Rólunk

Magyarország. Érezze otthon magát.

A LAKÓGÉP több mint 10 éve nyújt több szakterületet átfogó, professzionális támogatási szolgáltatási megoldásokat Magyarországon a teljes építőipari ágazatban. Üzleti megoldásokat ajánlunk az építési időszak előtt, közben és után. A LAKÓGÉP üzleti sikert kínál; projektjeinket a költségvetési keretken belül, a megfelelő határidőben valósítjuk meg.

Újító szellemünk, elkötelezettségünk az iránt, hogy megtaláljuk Megrendelőinknek a lehetséges legjobb megoldásokat segített bennünket hosszú távú kapcsolataink kiépítésében. Cégünk büszke munkatársai kivételes tapasztalatára, amelyet a technológia megfelelő alkalmazásával arra használunk, hogy teljesítsük és túl is szárnyaljuk Megrendelőink elvárásait. Tapasztalatunkkal lefedjük a teljes építőipari ágazatot alkalmazottaink és munkatársaink elkötelezett csapatának köszönhetően.

Munkatársaink szakértelme kiterjed az építés ellenőrzés, költségvetési tanácsadás, projekt-irányítás, valamint követelések és viták rendezésére.

Ha számít az idő, akkor rajtunk a sor.

Az elmúlt évek során a LAKÓGÉP olyan módszert fejlesztett ki, amely egyedülállóan gyors projekt-irányítási folyamatot tesz lehetővé. Tapasztalatunkat helyszíni irányítási gyakorlatunkkal ötvözve még a legbonyolultabb engedélyezési eljárások során is bebizonyítottuk, hogy a leggyorsabbak vagyunk a projektek megvalósításában, olyan időkeretek között, amelyek szinte elképzelhetetlenek.

Jól ismerjük a magyar építőipar működését.

Tudjuk, hogyan működik a magyar építőipar, és néha más típusú segítségre is szükség lehet. Ezért építési tanácsadási és építészeti szolgáltatások teljes csomagját kínáljuk, hogy pontosan kiválaszthassa az Ön projektjének legmegfelelőbb megoldást. Szerződés előtti és utáni szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk Befektetőknek, Állami megrendelőknek és Magáncégeknek egyaránt.

Célunk, hogy tartós kapcsolatot alakítsunk ki Megrendelőinkkel.

Szívesen veszünk részt a projektek minden szakaszában, hogy ezáltal többlet értéket adjunk Megrendelőink projektjéhez, beszerzéséhez és működéséhez, valamint hogy minimalizáljuk a kockázataikat. Először idő-, költség-, minőség- és előny alapú vezetési elveket fektetünk le, majd a teljesítés végén biztosítjuk a projekt megfelelő határidőben való átadását az Ügyfél eredeti törekvéseivel és üzleti elvárásaival összhangban.